Globalna enciklopedija Wikipedia objavila je biografiju poznate domaće operske pevačice Nevene Lepojević. Stranicu možete otvoriti na linku.

Nevena Lepojević piše svoju prvu knjigu koja će se baviti širim aspektom umetnosti, muzike kroz prozor umetnice i njenog životnog iskustva. Promocija knjige biće organizovana svečano na ekskluzivnoj lokaciji. Knjiga je u završnim fazama realizacije, ali već se oseća da će biti best seller sa naslovom Muzika kao zvuk novog Sveta. Učenici Nevenine škole Belcanto sa velikom željom iščekuju promociju knjige.

Smisao muzike u životu, Nevena Lepojević

Muzika je posrednik između duhovnog i osećajnog zivota, izvođenjem muzike stvaramo moć u nama, dođemo do spoznaje sebe. Najsnažniji oblik magije i naš najlepši svet. Inspiraciju sam dobila da napišem svoju autorsku knjigu, jer moj život je ljubav prema muzici i opera kao scenska umetnost koju sam izabrala za svoju profesiju i gde sebe najvise pronalazim. Svaki moj dan je ispunjen muzikom i pesmom, a glas je uvek tu koji prati svaki ton koji je dočaran na svoj poseban način. Ponosna sam na svoje uspehe, jer sam sebe davala iz srca. Moj umetnički put je imao dosta prepreka, ali to me je ojačalo i dalo veću snagu da se borim i dođem do većih rezultata na koje sam danas ponosna i zahvalna. Od januara 2016. godine do danas sam vokalni solista ansambla Eho Odiseja gde sam sebe pronasla i izvodila uloge dramskog faha, kao sto su uloge Leonora iz Opere Moć sudbine, uloga Santuca iz Opere Cavaleria Rusticana i sada od 2021. godine sam solista Filharmonije Naissus i upravo spremam Operu uloge Toska koja je bas za moj lirsko dramski glas.

 

 

Sreća i zadovoljstvo dolazi iznutra, to je stanje koje sami stavaramo. Povezujem se sa energijom univerzuma, jer jedino tako su velika čuda i moguća. Univerzum će darovati mnogo, jedino što se traži je da odišes energijom ljubavi i da je beskrajno deliš i rasteš. Nemoguće postaje moguće, ako dovoljno jako želimo i pratimo dubinsku potrebu svog srca. Najbolji učitelj je sopstvena duša, naša duša zna put koji je najbolji za nas. Naša frekvenicja svesti se vremenom menja, menjamo sebe. Svesna sam toga da sam rođena sa ciljem da spoznam sebe na životnom putu da postanem najbolja verzija sebe. Na tom putu spoznaje nam najviše može pomoći naša vera, snaga, inspiracija, kreacija i razvoj mudrosti u sebi kroz muziku koja oblikuje i daje smisao zivotu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian